دوشنبه، شهریور ۰۸، ۱۳۸۹

8- نمايندگان حامي لايحه ضد خانواده

طيبه صفايي


طیبه صفایی در سال 1339 هجری شمسی در شهرستان ارومیه در خانواده ای کارمند و متوسط متولد شد.بخشی از سال های کودکی و نوجوانی را با تبعید پدرش به دلیل عدم همکاری با رژیم طاغوت در شهر بانه و سقز ( استان کردستان) در جوار علمای تبعیدی بزرگ کشور سپری کرد.

در سال 1356 دیپلم خود را در رشته ریاضی فیزیک اخذ نموده و در رشته ریاضی در دانشگاه پذیرفته شد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی به فعالیت در حزب جمهوری اسلامی و همکاری با کانون ها و دفاتر فرهنگی و تبلیغاتی مساجد و انجمن های اسلامی و تدریس در کلاس های عقیدتی و سیاسی پرداخت.در سال 1360 ازدواج کرد و به علت مسئولیتهای همسر و انقلاب فرهنگی ، ادامه تحصیل دانشگاهی وی موقتا متوقف گردید.

در دوران دفاع مقدس ، مسئولیت خواهران بسیج مستضعفین استان آذربایجان غربی را بر عهده گرفت و با اقدام به ساماندهی تشکل های خواهران ، فعالیت های پشتیبانی بانوان را در مناطق جنگی مدیریت نمود.

وی که از سال 1364 به خدمت در آموزش و پرورش اشتغال داشت ، از سال 1370 به سازمان آموزش و پرورش تهران منتقل شد و به فعالیت های آموزشی ، رشته علوم تربیتی آغاز نموده و در کنار مسئولیت های خانواده ، تحصیلات عالیه خود را تا درجه دکتری تخصصی در رشته مدریت آموزشی ادامه داد و در حال حاضر به عنوان استاد یار دانشگاه در دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد به تدریس می پردازد. وی مسئولیت های اجرایی مختلفی را در شورا های پژوهشی و تحقیقاتی ، سردبیری مجلات علمی - پژوهشی و ... به عهده داشته و به عنوان مشاور برنامه ریزی رئیس مرکز امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری در دولت نهم ، مجری تدوین سند فرابخشی توسعه امور زنان و خانواده بوده است .

همسر ایشان دارای دکتری تخصصی مدیریت صنعتی می باشد. (و در برخي خبرها از ايشان به نام آقاي قرباني نام مي‌برند) و ایشان دارای دو فرزند پسر هستند که فرزند اول متأهل و کارشناس ارشد معارف اسلامی و حقوق دانشگاه امام صادق (ع) و فرزند دوم وی دانشجویمقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت می باشد

تحصیلات :

کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی ، دانشگاه الزهرا (س)

دکتری تخصصی مدیریت آموزشی ، واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران

و سخنان خانم نماينده:

- طيبه صفايي:احمدي نژاد تنها نامزد مورد حمايت فراكسيون زنان مجلس است
- مردم در تهران به صورت ليستي راي دادند و ما ديدم كه پس از اعلام نتايج ليست جبهه متحد اصولگرايان در صدر انتخاب شوندگان قرار گرفت ؟به نظر شما علت چه بود ؟
خانم دكتر: تفكر حاكم بر جبهه متحد اصولگرايان تفكري است كه مردم آن را مي پذيرندو براي دفاع از آن در گذشته بهاي سنگيني پرداخت كرده اند. لذا اين تفكر حاكم در جبهه مجزا از تفكرات حاكم درتوده هاي ملت نيست. جبهه متحداصولگرايان تك تك اعضاي ليست واحد خود را براساس همين تفكر و شاخصه هاي كه از آن به دست آورده بود، برگزيد. افرادي كه به اين تفكر پايبند هستند وسوابق عملي آ نها نيز اين پايبندي را اثبات كرده است لذا ملت ما به اين ليست اعتماد كردند و ما ديديم كه در 24 اسفند در تهران مردم به صورت ليستي راي دادند وليست جبهه در صدر قرار گرفت به طوري كه 30 نفر اصولگرايان در صدر انتخاب شوندگان قرار گرفتند و نمايندگان راه يافته به مجلس در دور اول همگي از جبهه متحد هستند . اين جبهه اولويت هاي كاري خود را مطالبات واقعي ملت قرار داد و در طي مدتي كه مسئوليت ها را برعهده گرفته اند در راستاي تحقق وعده هاي داده شده گام برداشته اند. مردم هم باراي دوباره خود به اصولگرايان خدمات ارزنده ، اصولگرايان را ارج نهادندوثابت كردند كه هر گروه يا جناحي كه به ملت خدمت كند ملت نيز قدر او راخواهد دانست. ملت مطمئن شده كه يك چنين افرادي دغدغه دين دارند و به دور از هرگونه غوغاسالاري و سياست زدگي و با نهايت ولايت مداري خود تحقق مطالبات ملت را در سرلوحه كار خودقرار داده اند.


- عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به اینکه توفیقات علمی کشور در زمینه انرژی هسته ای (به نقل از كيهان) مدیون تلاش های دولت نهم است، گفت: نادیده گرفتن تلاش های علمی دولت نهم بی انصافی است.


- يادتان است، بعد از كشته شدن نداآقا سلطان، يك رد گم كني با نام شهيد حجاب رو شد كه تا چندين روز تيتر خبرهاي صدا و سيما را پركرده بود و به نام شهيده حجاب تمبر چاپ كردند؟!!!

اين عكس خانم دكتر در امضا بر روي تمبر مذكور

- ولايت پذيري و خانواده محوري عمده ترين تفاوت فراكسيون زنان اصولگرا مجلس هشتم با زنان اصلاح طلب مجلس ششم است / مصوبات زنان مجلس اصلاحات در جهت خوش خدمتي به مجامع بين المللي و خيانت به دين اسلام بود / شانتاژهاي خبري اصلاح طلبان در مورد لايحه حمايت از خانواده در ادامه فتنه گری آنها علیه دولت و مجلس است/ لايحه حمايت از خانواده با هدف رفع مشكلات و خلاء هاي قانوني مربوط به زنان در صحن علني مجلس بررسي مي شود
رئيس فراكسيون زنان مجلس هشتم ضمن مقايسه عملكرد اين فراكسيون با فراكسيون زنان اصلاح طلب مجلس ششم و با بيان اينكه ولايت گريزي آشكار نمايندگان مجلس ششم سرمنشاء فتنه 88 بود ،گفت: حاكم بودن ديدگاه دين مبين اسلام و ولايت پذيري و خانواده محوري در مقابل حاكميت ديدگاه فمینیستی و ولايت گريزي و دور كردن زن از خانواده عمده ترين تفاوت عملكرد زنان اصولگرا مجلس هشتم با زنان اصلاح طلب مجلس ششم است.


راجع به لايحه:

- آذر 87:در اين راستا با علما ملاقات و كمك كارشناسي ديگر نمايندگان مجلس حقوق زنان را شفاف نمود و گام مؤثر را بر مي‌داريم. (موثر يعني ان ده شرط كذايي كه اضافه شده است) نايب رئيس اول كميته آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي در خصوص تبليغات گروه‌ها و شخصيت‌هاي فمنيستي، سكولار، شبه مسلمان و همراهي برخي مطبوعات گفت: مجلس شوراي اسلامي فراتر از آن است كه تحت تاثير القاعات بيرون داخل و خارج از كشور قرار گيرد.

- صفايي تبيين و تدوين نظام جامع حقوق و مسئوليتهاي زنان با الهام از دين مبين اسلام را از مهمترين اقدامات فراكسيون زنان مجلس هشتم ناميد و اظهار داشت: اين قانون باهدف تبيين نظام مند مسئوليت زنان در عرصه هاي فردي،اجتماعي و خانوادگي است كه همواره از ضرورتها و دغدغه هاي اساسي جامعه اسلامي ايران بوده است.

وي افزود:اين قانون با تاكيد بر انديشه والاي بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران و رهبر معظم انقلاب و بهره گيري از قانون اساسي و سند چشم انداز 20 ساله كشور و سياست هاي كلي نظام تدوين و تصويب شده است.
رئيس فدراسيون زنان با بيان اينكه اين قانون بايد مبناي عمل مسئولان در سياستگذاري ها و برنامه ريزي هاي مرتبط با حوزه زنان قرار گيرد،گفت:‌اميد است اين قانون با ديد جامع و فراگير خود بتواند باتقويت نهاد خانواده و جايگاه زنان در عرصه هاي اجتماعي و همچنين استيفاي حقوق شرعي و قانوني بانوان و توجه ويژه به نقش سازنده آنان در همه عرصه ها،‌به عنوان الگو براي معرفي نقش جايگاه زنان مسلمان در سطح ملي و بين المللي مورد توجه قرار گيرد.

وي همچنين با اشاره به تغيير نام مشاور زنان به مركز امور خانوده و زنان در دولت نهم گفت: با تغيير نام اين مركز و اضافه شدن خانواده به آن دولت مورد هجمه وسيع رسانه هاي اصلاحات قرار گرفت ولي دولت با نگرش صحيحي كه درباره حقوق زنان داشت برنامه هاي خود را با محوريت تقويت بنيان خانواده تنظيم كرد.

- كاهش مشكلات موجود در قواعد شكلي حقوق خانواده،كاهش اطاله دادرسي در دعاوي خانوادگي،رفع ابهام،تعارض و خلاء قوانين مربوط به خانواده و ارائه راه حل هاي اصلي و پيش بيني شده براي رسيدن به اهداف فوق از اهداف لايحه حمايت از خانواده است.

- اين لايحه توسط قضات زن و مرد و كارشناسان و متخصصان و مشاوران امور مربوط به خانواده و نمايندگان بررسي شده و بهترين راه حل هاي ممكن را برای كاهش مشكلات خانواده و زنان در نظر گرفته است لذا جار و جنجال اصلاح طلبان عليه اين لايحه دنباله سياست هاي فتنه گرايانه و مخربانه آنان عليه دولت و مجلس اصوگراست.

مي‌بينيد با اين بازيهاي سياسي دارند چه بر سر زندگي مان مي آورند!!!

پي نوشت: بروشور اعتراضي به لايحه  با شماره تلفن نمايندگان محترم براي رساندن نظراتمان به گوششان :)

هیچ نظری موجود نیست: